Healing af dyr kan virkelig gøre en stor forskel for deres velvære, i forholdet til dig og familien.

Jeg arbejder ud fra et helheds billede, hvor jeg tager alle elementer ind. For en gang i mellem er det ikke dyret der har det endelig problem. Men ejerne der måske har noget der går og mosler med. Eller en eller anden hændelse i mellem dyr og ejer.

Jeg kommer altid til jer når det handler om dyre healing. da jeg er af den overbevisning at dyret skal være i trygge omgivelser. Jeg bruger en del tid på at se, snakke og nusser. Det giver et stærkere bånd, der gør at det er letter at arbejde, da jeg kommer ind med en anden energi end de normalt mærker. Jeg respektere at de lige skal lære mig at kende.

Jeg laver også fjern healing på jeres kære dyr. Dette sker i samarbejde med jer som ejer. I skal være med til at skabe de trygge rammer og fortæller dem hvad der skal ske, for dyr er meget følsomme overfor energi ændringer. 

Når jeg healer følger jeg bare det der føles naturligt, nogle gange skal jeg ligge hånd på, og andre gange skal jeg stå på afstand. Jeg modtager også billeder og beskeder fra jeres dyr om hvordan de har det og hvis de har ondt. Derved kan jeg gå ind og arbejde med det konkrete problem.