Jeg er Dina

DSC_2836

Jeg er født maj 1980 og er uddannet laborant. Jeg har også flere merkonomkurser i ledelse. Jeg har arbejdet inden for mange fag, især siden 2004. Jeg har ikke kunne falde til på mit arbejde og var aldrig rigtig lykkelig. Alt føltes som en kamp og jeg troede at jeg havde skylden. Indtil en dag i 2015 en meget klog kvinde minde mig om at jeg ikke skulle bruge mine evner kun til husbehov, men til det husbehov der hedder at tjene penge og leve af det. For jeg er lykkelig når jeg arbejder med mine evner, og ser andre finde tilbage til deres vej i livet.

 

Jeg bor i et lille hyggeligt hus i byen for enden af Mariagerfjord sammen med min mand og vores 3 børn, hvor der altid er hjerterum.

 

I 2007 tog jeg mit første kursus inden for det alternative. Det var Reiki-healing, hvilket var starten til min udvikling af mine evner. Jeg har en del forskellige redskaber jeg benytter i mine behandlinger, og jeg er slet ikke færdig med at finde nye spændende tekniker til at berige mine evner med.

 

Mit mål er at hjælpe andre med at komme ind til deres sandhed, så deres indre lys brænder med fuld styrke og kan vise andre vejen ud af mørket. Vi har vores unikke sjæle, der skal gå vores egne veje får at nå vores mål.

Når jeg arbejder er jeg altid i tæt kontakt med min hjælper. Dette gør at jeg er meget rolig, men jeg arbejder meget hurtig. Budskaber kommer direkte fra kilden, jeg er formidlerne der virker som talerør og energi felt.

 

Alt hvad jeg gør bliver gjort med et åbent og kærligt hjerte. Jeg vil aldrig sige til dig hvilken vej der er den rette for dig. Da mit arbejder ligger i at vise dig de muligheder du har at vælge imellem, men kun du kan vide hvad der er den rette vej for dig.

 

1384758_L
book-3005680_1920

Jeg troede engang at det ikke var så vigtig for mig at have disse skrevet ned, men har erfaret at dette er et virkelig vigtig punkt, så I kan komme her og føle at dette er et sikkert sted at være.

  • Jeg stiller ikke ind på en anden person der er over 18 år uden tilladelse.
  • Jeg stiller ikke ind på hvornår du forlader din fysiske krop.
  • Jeg vil ikke sige om du skal forlade en person uanset jeres forhold